Wie ben ik

Ik ben Jelma Daalman, getrouwd met een lieve man en trotse moeder en oma van drie volwassen dochters en acht kleinkinderen.

Sinds 1980 ben ik werkzaam in de natuurgeneeskunde en hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd: o.a fytotherapie, heilpraktiker, orthomoleculaire therapie, spiritueel therapeut, coach emotioneel psychische klachten, reflexzone therapie, massage therapie, dorntherapie, breussmassage en healing.

Mijn specialisatie is om lichamelijke en psychisch/emotionele problemen in balans te brengen.

Mijn spirituele ontwikkeling is in dit leven vooral voortgekomen door mijn zes overleden kinderen die in de leeftijd van drie maanden tot zeven jaar plotseling overleden zijn aan een ziekte. Zie mijn boek overleven www.over-leven.com. Zij zijn nu mijn helpers aan gene zijde. Door mijn rechtstreekse verbinding met hen kan ik schakelen van wetenschap naar spiritualiteit.

Mijn inspiratie wordt gevoed door mijn overleden kinderen. We vormen een team en hebben met z’n zevenen als doel mensen met een hulpvraag inzicht te geven om hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen.

Jelma Daalman signeert haar boeken Overleven

Curriculum vitae

1980 – 1997   : werkzaam in de natuurgeneeskundige praktijk Waterlander samen met een collega.
1997 – 2011   : mede eigenaar van Praktijk Leliane, praktijk voor natuurgeneeskunde.
2011- heden  :  alleen verder gegaan met de Reset-praktijk.
In 2011 Uitstekende beoordeling gekregen door docent Bill Thomson over haar healingen in de Arthur Findley College te Stansted . Het gerenommeerde college van spiritualiteit en psychische wetenschappen in Engeland.
In 2015 Het Boek Over-leven geschreven over haar contacten met haar overleden kinderen en met name haar dochter Celeste die op 6 jarige leeftijd overleed.