Behandelingen

 
Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

Zowel met het doel ziekten te voorkomen als met het doel ziekten te behandelen, kan het nodig zijn, naast een zo volwaardig mogelijke voeding, extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen.

Fytotherapie

Fytotherapeutische middelen zijn 100% plantaardige middelen die de balans tussen lichaam en geest kunnen herstellen.

Resetpraktijk levenscoach

Levenscoach

Levenscoaching is een vakgebied binnen de hulpverlening aan volwassenen, waarbij de volwassene centraal staat. Het is een laagdrempelige vorm van begeleiding en er is geen verwijzing nodig.
Spiritueel coach

Spiritueel coach

Ik gebruik spirituele wijsheid om mensen te helpen bij levensvragen. Ik gebruik dit ook als mensen levensvragen hebben die verder reiken dan dit aardse leven.

Reflexzone therapie

Reflexzonetherapie gebruik ik als aanvullende therapie, die gericht is op de totale mens en werkt op lichaam en geest. Uitgangspunt hierbij is dat op het gehele lichaam reflexzones liggen die corresponderen met alle orgaansystemen en klieren in het lichaam

Spiritualiteit & healing

Energetische therapie

Energetische therapie kwam in 1979 op mijn pad en ik heb dit toen “letterlijk” met beide handen aangepakt want het bleek dat ik zelf genezende handen had.

Resetten in mijn praktijk?

Ik help jou verbanden te leggen tussen jouw verschillende klachten en blokkades en het vinden van de oorzaak hiervan. Vervolgens komen we samen tot een plan van aanpak waarin ik jou help om hieraan te werken. Op deze manier kom je erachter dat je met betere keuzes een beter leven kunt krijgen en je dus kunt resetten van lichamelijke en geestelijke blokkades. Daarvoor maak ik gebruik van diverse behandelmethodes die het beste passen bij jouw klachten.