Behandelingen

 
Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

In de orthomoleculaire behandelwijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen.

Fytotherapie

Fytotherapeutische middelen zijn100% plantaardige middelen die de balans tussen lichaam en geest kunnen herstellen.
Resetpraktijk levenscoach

Levenscoach

Levenscoaching is een vakgebied binnen de hulpverlening aan volwassenen, waarbij de volwassene centraal staat. Het is een laagdrempelige vorm van begeleiding en er is geen verwijzing nodig.
Spiritueel coach

Spiritueel coach

Ik gebruik spirituele wijsheid om mensen te helpen bij rouw. Mijn eigen rouwproces is dat van mijn zes overleden kinderen. Door mijn eigen ervaring kan ik me in jouw diepe rouw verplaatsen.

Reflexzone therapie

Reflexzonetherapie gebruik ik als aanvullende therapie, die gericht is op de totale mens en werkt op lichaam en geest. Uitgangspunt hierbij is dat o.a. op handen, voeten en oren reflexzones liggen die corresponderen met alle orgaansystemen en klieren in het lichaam
Spiritualiteit & healing

Spiritualiteit & healing

Spiritualiteit kwam in 1979 op mijn pad en ik heb dit toen “letterlijk” met beide handen aangepakt want het bleek dat ik zelf genezende handen had.

Resetten in mijn praktijk?

Ik help jou verder de oorzaken en gevolgen van jouw leven te begrijpen. Op deze manier kom je erachter dat je met betere keuzes een beter leven kunt krijgen. Dit geldt voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Het is mijn rol om de blokkades bij jou weg te nemen. Daarvoor maak ik gebruik van diverse behandelmethodes die het beste passen bij jouw klachten.