Tarieven & Vergoedingen

 

Jelma Daalman behandelt haar cliënten met zeer uiteenlopende geestelijke en lichamelijke klachten.  (download overzicht klachten)

Een behandeling duurt 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van de klachten.

  • 30 minuten € 45,00 – Telefonisch € 35,00
  • 45 minuten € 55,00 – Telefonisch € 45,00
  • 60 minuten € 65,00 – Telefonisch € 55,00

Het is mogelijk een afspraak te maken voor een telefonisch consult/gesprek. Via de mail of telefoon verzoekt u om een telefonisch consult.

Bij een gewone afspraak: U wordt gebeld en krijgt een kort kennismaking gesprek waarna we een afspraak voor het echte consult/gesprek kunnen inplannen. U krijgt dan via de mail een afspraak bevestiging.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig. Vergoeding door diverse ziektekostenverzekeraars vanuit het aanvullende pakket, voor de codes natuurgeneeskundige therapie , energetische therapie, fytotherapie en voedingstherapie.

Ik combineer meestal meerdere behandelingen in een afspraak.

De behandeling levenscoach en spiritualiteit wordt als losstaande behandeling niet vergoed door de zorgverzekeraars.

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG (www.VBAG.nl) en RBCZ/TCZ (www.TCZ.nu)

Lidmaatschap 

  • VBAG licentienummer 961220A
  • RBCZ registratienummer 911541R
  • CBP 1474227

BTW nummer NL001476962B04
KvK nummer: 51811847

Resetten in mijn praktijk?

Ik help jou verbanden te leggen tussen jouw verschillende klachten en blokkades en het vinden van de oorzaak hiervan. Vervolgens komen we samen tot een plan van aanpak waarin ik jou help om hieraan te werken. Op deze manier kom je erachter dat je met betere keuzes een beter leven kunt krijgen en je dus kunt resetten van lichamelijke en geestelijke blokkades. Daarvoor maak ik gebruik van diverse behandelmethodes die het beste passen bij jouw klachten.