Reflexzone Therapie

Reflexzonetherapie gebruik ik als aanvullende therapie, die gericht is op de totale mens en werkt op lichaam en geest. Uitgangspunt hierbij is dat o.a. op handen, voeten en oren reflexzones liggen die corresponderen met alle orgaansystemen en klieren in het lichaam. Deze reflexzones worden met mijn duim en vingers bewerkt, wat zorgt voor een betere doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel. Het zelf herstellend vermogen van jou wordt op deze manier aangesproken en gestimuleerd.

Reflexzonetherapie is een veilige en natuurlijke behandelwijze. Iedereen kan reflexzonetherapie ontvangen. Baby’s en kleuters zijn er heel ontvankelijk voor en voor hen is de behandeling zeer effectief. Tijdens en na een zwangerschap is het een veilige en aanbevolen therapie, zowel voor moeder als kind.

De therapie zet ik in om acute klachten en chronische klachten te behandelen. Reflexzonetherapie kan naast andere behandelingen. Vaak pas ik dit toe in combinatie met massage en healing eventueel ondersteund door voedingssupplementen of natuurgeneesmiddelen.

Resetten in mijn praktijk?

Ik help jou verder de oorzaken en gevolgen van jouw leven te begrijpen. Op deze manier kom je erachter dat je met betere keuzes een beter leven kunt krijgen. Dit geldt voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Het is mijn rol om de blokkades bij jou weg te nemen. Daarvoor maak ik gebruik van diverse behandelmethodes die het beste passen bij jouw klachten.